Elkészítés: A spárgát hámozzuk meg, majd megmosva kössük csomóba. A spárgafejek egy magasságban legyenek, a szárakat vágjuk egyformára. Forró, sós vízben állítva húsz percig főzzük. A gyenge rügyeket víz ne érje, csak a gőz. A puha köteget bontsuk szét, csepegtessük le. Három-négy darabonként tekerjük a spárgákat vékony sonkaszeletbe. Egy tűzálló edényt vajazzunk ki, helyezzük el benne a sonkába tekert spárgát. Tetejét szórjuk meg a maradék vajdarabkákkal és reszelt sajttal, borssal ízesítsük. Forró sütőben addig süssük, míg a sajt elolvad. Frissen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.