Elkészítés: A paradicsomok tetejéből 1 ujjnyi szeletet levágunk, ez lesz a kalapjuk. Belsejüket kivájjuk, jóízűen megesszük. Az üreges paradicsomok belsejét sózzuk, borsozzuk, töltésig behűtjük.
A sonkát, a főtt tojást, a főtt burgonyát, az almát, az uborkát és a salátát gyufaszálnyi csíkokra vágjuk. Kedvenc keverőtálunkban a majonézt a mustárral, meg a porcukorral ízesítjük, sózzuk, borsozzuk, beleszűrjük a citromlevet, meghintjük a petrezselyemmel, és jól összekeverjük. Ezután lazán beleforgatjuk a felcsíkozott hozzávalókat, majd megtöltjük vele a paradicsomokat.
A maradékot a kínálótálon egyenletesen elsimítjuk, ráültetjük a paradicsomokat, kalapjukat hetykén a fejükre csapjuk, egy kicsit hűtjük, és már tálalhatjuk is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.