Elkészítés: A csülköt megtisztítjuk, megmossuk, és akkora kockákra vágjuk, mintha pörköltet készítenénk.
A vöröshagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, és forró olajban üvegesre pároljuk. A húst rátesszük, és hirtelen lepirítjuk. Ezután lehintjük a liszttel, majd a sört aláönve beleszórjuk az összes fűszert, a szétzúzott fokhagymát és az ecetet. Gyakori kevergetés mellett felforraljuk, és a tűzről lehúzva beleöntjük egy tűzálló tálba.
A tálat befedjük, és előmelegített sütőben kb. 50 percig sütjük.
Sós vízben kifőzött spagettivel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.