Elkészítés: A lisztet, a nem hideg margarint, a sót, a tejfölt és 10 dkg reszelt sajtot összegyúrunk. /Rögtön is lehet folytatni a folyamatot, de ha hűtőbe tesszük pár órára, akkor még finomabb lesz, igaz, hogy nehezebb lesz kisodorni./
3-4 mm vastagra kisodorjuk, derelyeszaggatóval kb. 1 cm széles csíkokra szabdaljuk, ecsettel bekenjük tojással, ráreszeljük a 10 deka trappista sajtot, végül megszórjuk szezámmaggal. /Nem sajnálom rá, annál finomabb./ Kb. 10 cm hosszúra egyszerre elvágjuk az összeset szintén derelyeszaggatóval, és lisztezett késsel egyenként beemelgetjük a sütőpapírral beterített tepsibe.
Hideg sütőbe is be lehet az első adagot tenni, 160-170 fokon sütjük, amíg szép sárgásbarna nem lesz. Közben a második tepsit készítjük elő.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.