Előkészítés: A hagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A paradicsomot, pár pillanatra forró vízbe mártjuk, lehúzzuk a héját és összetörjük. A bazsalikomot megmossuk, és nagyobb darabokra tépkedjük.
Elkészítés: A tésztát bő sós vízben nem túl puhára főzzük, leszűrjük és lecsepegtetjük. Nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beletesszük a hagymát, üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, a paradicsompürét és kevergetve felfőzzük. Sóval, borssal ízesítjük. A forró mártásba beletesszük a tésztát, összeforgatjuk, majd dióval és bazsalikommal megszórva tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 717 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.