Elkészítés: Az uborkát meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk, megsózzuk, egy órára behűtjük. Megtisztítjuk, és kockára vágjuk a burgonyát, majd feltesszük főni és tíz percig főzzük. Kivesszük, megszárítjuk, lehűtjük. Papírszalvétán leszárítjuk a spárgafejeket. A burgonyát elkeverjük a majonézzel, mustárral, tárkonnyal, sóval, borssal, majd lapos edénybe tesszük. Kocsikerék alakban elrendezzük rajta a spárgafejeket, a leszárított uborkadarabokat egyenként a spárgafejek közé rakjuk, a közepére jeget, s mindegyik tetejére egy-egy kimagozott paprikadarabot teszünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.