A krumplikat megsikáljuk, a spárgák végeit levágjuk, a fehér spárgát meghámozzuk. A krumplit sós vízben előfőzzük, majd szórunk bele cukrot, s beletesszük a spárgát is.
Összesen 15 percig főzzük.
Két fehér spárgát és egy zöld spárgát betekerjük a baconnel és a sajttal, és betesszük egy serpenyőbe. Mellérakjuk a krumplikat és a paradicsomot, locsolunk rá kevés olívaolajat.
Sózzuk, borsozzuk, rájuk fektetjük a rozmaringokat. 180 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük, majd 5 percig grillezzük 200 fokon.
Tálaláskor szedünk a tányérra két köteg spárgát 3 db krumplit, s egy paradicsomot. Kanalazok rá majonézt. Díszítem egy rozmaring ággal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.