Elkészítés: Tésztát sós vízben kifőzöm, tepsi aljára rakom. A hagymát kevés olajdon megdinsztelem, rádobom a még fagyott állapotában a spenótot, és jó sok fokhagymával, sóval, borssal ízlés szerint ízesítem. A margarinból és lisztből rántást készítek, felöntöm langyos tejjel, ha már besűrűsödött, beleszórom a reszelt sajtot, sót, borsot, szerecsendiót, kevés citromlevet. A tésztára ráborítom a kész spenótot, majd a besamelt, és előmelegített sütőben addig sütöm, míg elkezd pirulni a szósz. Naggggyon finom...
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.