Elkészítés: A filéket frissen tartó fólia között vékonyra kiverem, sózom, borsozom.
Ráhelyezem a kevés forró vízben megfonnyasztott, majd leszűrt spenótleveleket. Szeletelt sajtot, sonkát, majd barackot helyezek rá. Feltekerem a fólia segítségével, a fóliát leveszem, hústűvel megtűzöm.
Kevés forró olajon a tekercsek külsejét megpörösítem minden oldalon, majd tejszínnel bekenem, és forró sütőbe tolom 20 percre. Sülés közben még párszor szilikon ecset segítségével megkenem tejszínnel, ettől szép piros színe és pikáns íze lesz.
Ha kihűlt kissé, felszeletelem. Vajban párolt zöldséget adok hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.