Elkészítés: A tészta alapanyagait összegyúrjuk. 4 felé osztjuk, és vékony, egyforma méretű lapokat sütünk belőle egy közepes tepsi zsírozott hátoldalán (lehet vajjal is kenni a tepsit).
Elkészítjük a krémet. Fél liter tejet, 5 evőkanál lisztet és 1 tojás sárgáját összekeverjük, sűrű krémet főzünk belőle. Amikor kihűlt, 0,5 dl rumot vagy rumaromát adunk hozzá.
20 dkg porcukrot 20 dkg vajjal habosra keverjük, majd a főzött, kihűlt krémhez adjuk, és ismét simára keverjük. A krémet a lapok közé simítjuk.
A sütemény tetejére csokimázat készítünk. A legegyszerűbb a tortabevonót pici étolajjal felolvasztani, majd a sütemény tetején egyenletesen szétkenni.
Pár órát állni hagyjuk, hogy a lapok megpuljanak a krémtől,szeletelve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.