Elkészítés: A csirkecombot sózom, borsozom, kicsi olajon megpirítom mindkét oldalán.
A hagymát, a padlizsánt és 3 db paradicsomot felkockázom, összeforgatom és megsózom. Jénai tálba teszem, és tetejére rakom a csirkét. Lefedem, és sütőbe tolom. Akkor van kész, ha a zöldségek megpuhultak, és a csirke szép piros.
Az uborkát, a paradicsomot és a póréhagymát felkockázom, majd összekeverem a joghurttal. Sózom borsozom, tálalásig hűtőbe rakom.
A csirkecombot a vele sült padlizsános raguval és a salátával tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.