Elkészítés: A csirkét megtisztítjuk, megmossuk, kívül-belül megsózzuk. A burgonyát megtisztítjuk, kockákra vágjuk.
A fűszereket elkeverjük az olajjal, és bekenjük vele a csirkét. A burgonyát összekeverjük a maradék fűszeres olajjal, majd tepsibe terítjük. Rátesszük a befűszerezett csirkét.
A tepsit alufóliával letakarjuk, és előmelegített sütőben kb. 1 órát sütjük. Levesszük a fóliát és a csirkét szép pirosra sütjük. Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.