Elkészítés: A csirkemelleket megmossuk, leszárítjuk. Őrölt borssal, tárkonnyal és sóval beszórjuk. A fokhagymát szétnyomkodjuk.
Serpenyőben felhevítjük az olajat, a csirkemellek mindkét oldalát pirosra sütjük benne, majd melegen tartjuk. A fokhagymát beletesszük a visszamaradt zsiradékba, felöntjük a borral, és beforraljuk egyharmadára. Hozzáadjuk a tejfölt. A melegen tartott csirkét belerakjuk a boros-tejfölös szószba, és jól összeforraljuk.
Metélt tésztával és párolt spárgával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.