Elkészítés: A szalonnát apró kockákra vágjuk, és kedvenc teflonserpenyőnkben a zsírját kiolvasztjuk. A pörcöt szűrőkanállal kiemeljük, félretesszük. A gombakalapokat üregükkel lefelé a szalonnazsírban kb. 3 perc alatt megsütjük, majd megfordítjuk. A juhtúrót a megfordított gombakalapok üregébe morzsoljuk, a lángot mérsékeljük alatta, s így sütjük 2-3 percig.
Ha jól átsült, a tűzhelyről lehúzzuk, és már tálaljuk is a következő módon: a juhtúrós gombafejeket tányérra rakjuk, az áfonyával körbeöntjük, a pörccel meghintjük. Külön tálban paradicsomos jégsalátát adunk hozzá, az italunk pedig legyen cabernet sauvignon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.