Megtisztítjuk a salátákat, megmossuk, lecsöpögtetjük, és kisebb darabokra tépkedjük. Az újhagymát megtisztítjuk, megmossuk, és ferdén karikákra vágjuk. Meghámozzuk a mangót, húsát elválasztjuk a magjától, és vékony szeletekre vágjuk, majd meglocsoljuk citromlével. Meghámozzuk a gyömbért, finom reszelőn lereszeljük, és összekeverjük az öntet többi hozzávalójával. Borssal és cukorral ízesítjük. Meghámozzuk és kipréseljük a fokhagymát. A húst összegyúrjuk a hallével, a fokhagymával, a chilikrémmel és a felaprított mentával. Körülbelül 40 nagyon kis golyót formázunk a masszából. Az üvegtésztát kisebb darabokra vágjuk. A húsgolyócskákat először megmerítjük tojásfehérjében, majd az üvegtésztában, amit kicsit rá is nyomkodunk. Ezután forró olajban, közepes hőmérsékleten adagonként 3-4 percig sütjük. Papírra tesszük, hogy felszívódjon az olaj. Az öntetet elkeverjük a saláta hozzávalóival, majd az egész tetejére tesszük a golyócskákat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.