Elkészítés: Felkockázom a sajtot, és egy serpenyőben felteszem sülni egy kis vízben (tényleg kevés vizet teszek hozzá, ami úgyis csak az elején fontos). Fakanállal folyamatosan kevergetem addig, míg felolvad az egész. Ezután hagyom, hadd rotyogjon a saját zsírjában (hihetetlen, hogy mennyi van neki). Meg-megnézem, hogy az alja megsült-e már aranysárgára és enyhén ropogósra. Ha igen, megfordítom egy ügyes mozdulattal, és a másik oldalát is sütöm egy kis ideig. Nem szabad túlsütni, mert nagyon száraz és kemény lesz!!! Zöldsalátával isteni!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.