Elkészítés: A vöröshagymát vágjuk finomra, pirítsuk meg olajon, majd futtassuk meg a petrezselymet is. Húzzuk le a tűzről, és kevés fűszerpaprikával színezzük meg.
Főzzük meg a tojásokat, majd pucoljuk meg és vágjuk ketté. A tojássárgáját emeljük ki, majd keverjük össze az előzetesen vízbe áztatott és kinyomkodott zsömlével és a hagymás-petrezselymes szafttal. Adjunk hozzá annyi tejfölt, hogy kenhető legyen, majd sóval fűszerezzük. Adjuk hozzá az előzetesen medvehagyma párlatba áztatott felaprított aszalt paradicsomot is.
Halmozzuk a félbevágott tojásokra az így kapott tölteléket, majd szórjuk meg a tetejüket zsemlemorzsával, és 180°C-on pirítsuk a tetejét, míg aranybarna nem lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.