Elkészítés: A rizst megfőzöm, majd beleteszem a keverőtálba.
A padlizsánt félbevágom, a húsát bekarcolom, majd kivájom, a húst beteszem a tálba. A paprikát félbevágom, a csumát eltávolítom. A paradicsomok csúcsát levágom, a belsejüket egy kanállal kivájom, a tálba teszem. A hegyes paprikát aprítom, a chilit, az újhagyma zöldjét karikára vágom, a tálba teszem. A gombák törzsét kivágom, aprítom, a tálba teszem. A hagymát, fokhagymát aprítom, a tálba teszem. A sonkát és a sajt egy részét kockára vágom, a tálba teszem. A tojást beleütöm a töltelékbe, fűszerezem, összekeverem.
Egy serpenyőbe olajat öntök, belehelyezem a zöldségeket, majd megtöltöm a töltelékkel, majd beteszem a 180 C fokra (légkeverés) előfűtött sütőbe. Kb. 45 percig sütöm.
Közben a sajt felét lereszelem, rászórom a zöldségekre, s grill fokozaton még úgy 10 percig sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.