A kekszet kettè választjuk; kikaparjuk belőle a krémet. A kekszet aprító gépbe tesszük, a kész keksz morzsàhoz hozzá adjuk az olvasztott vajat, majd az aprító géppel ezt is össze dolgozzuk. Zsìrpapìrral kibèlelt formàba öntjük, egy pohár végével jól lenyomkodjuk és 30 percre hűtőbe tesszük.A mascarponèt jól elkeverjük a cukorral, a vanília aromával, majd a kekszből kikapart krémmel. Végül a felvert habtejszìnt is fokozatosan hozzá adjuk.A kekszmorzsàra egyengetjük a krémet. Tetejét akár felvert habtejszìnnel, vagy keksszel díszítjük. Fogyasztásig hűtőben tàroljuk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.