Elkészítés: A sütőtököt, a hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk. A húst megmossuk, leszárítjuk, nem túl nagy kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk.
Az olajat nagyobb serpenyőben felforrósítjuk, a hagymát és a fokhagymát üvegesre pároljuk benne. Hozzáadjuk a húst, fagyosan a babot, a sütőtököt, a chilit, és összepirítjuk. Felöntjük a zöldséglével, sóval, borssal, kurkumával, curryvel ízesítjük. Lefedjük, és kis lángon 20 percig főzzük, végül hozzáöntjük a kókusztejet.
Tálaláskor a felaprított korianderrel megszórjuk, rizst kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.