Elkészítés: A hagymát felkockázzuk, a paprikát 3 centis darabokra vágjuk, a sárgarépát ujjnyi karikára vágjuk, a sütőtököt meghámozzuk, és ugyancsak 3 cm-es kockára daraboljuk. A chilipaprikának kivágjuk az ereit, a magokat eltávolítjuk, felaprítjuk, a fokhagymát apróra vágjuk.
Az olajat felforrósítjuk, és folytonosan kevergetve apránként hozzáadjuk az alapanyagokat. Először a hagymát, pár perc dinsztelés után a sárgarépát, majd a fokhagymát, a paprikát, pár perc múlva pedig a fűszereket. Amikor a zöldségek csodálatosan illatoznak a serpenyőben, felöntjük annyi vízzel, amennyi ujjnyira ellepi, és félpuhára főzzük. Utoljára hozzáadjuk a sütőtökkockákat, és készre főzzük. Az elpárolgott folyadékot pótolnunk kell.
Végezetül ráöntjük a kókusztejet, és még pár percig forraljuk, ha szükséges, utánsózzuk.
Jázminrizzsel fogyasszuk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.