Elkészítés: A gombát és a hagymát megtisztítjuk és megmossuk. A gombát felszeleteljük, a hagymát hosszában karikákra vágjuk. Egy teflonban olajat forrósítunk, rátesszük és üvegesre pirítjuk rajta a hagymát. Hozzáadjuk a gombát, és puhára pároljuk. Megsózzuk, megborsozzuk, kevés szerecsendióval és kakukkfűvel fűszerezzük. Belekeverjük a sűrített paradicsomot, a ketchupot és a fehér bort, és ha szükséges, egy kevés olívaolajat. (A sűrített paradicsommal óvatosan kell bánni, mert elsavanyíthatja az egészet. Ha így lenne, egy kis cukorral helyre lehet billenteni az ízeket.) Összerottyantjuk az egészet, megkóstoljuk, ha szükséges utánasózunk, majd félretesszük kihűlni.
Sültekhez és magában is egyaránt nagyon finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.