A tészta hozzávalóit gyorsan összedolgozni /ragad, ezért késsel a legjobb/. 1-2 órára hűtőbe tenni, de jobb 1 nappal előbb meggyúrni, hidegen tartani, még hidegen gyorsan dolgozni vele, kisodorni késfok vékonyságúra, szorosan egymás mellé rakva a tepsibe, tojással megkenni, sajttal megszórni, forró sütőbe sütni.
Krém:
1 pohár tejfölt, 1 tojás sárgáját, 1 mokkáskanál sót, 1 kiskanál lisztet gőz felett besűríteni, 6-7 dkg sajtot beletenni. Ha kihűlt, belekeverünk 10 dkg vajat, melyet elözőleg kis sóval kikevertünk. Majd ezzel a krémmel töltünk meg két pogácsát egymáshoz fordítva. A pogácsákat sajtba forgatjuk.
Amit én ettem, annak csak az oldala volt sajtba forgatva, ott ahol egy kicsit kibuggyan a krém, és így tényleg úgy néz ki, mintha szakálla lenne.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.