Az összekockázott szalonnát kevés vajon kisütjük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, gombát, sót, borsot.
A felkockázott paradicsomot és a kockára aprított sajtot már nem főzzük, csak utánadobjuk, és rögtön felengedjük a tejszínnel. Pár percig forraljuk, simára keverjük, pestoval vagy bazsalikommal ízesítjük.
Ezalatt kifőzzük a tésztát. Én egy lapos standard méretű serpenyőben csinálom a szószt, így a kifőtt tésztát egyenesen ráöntöm. Összekeverve azonnal tálalható, nem rontja el a reszelt parmezán.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.