Elkészítés: A kelbimbót megtisztítjuk, megmossuk, majd sós vízben néhány percig főzzük. Leszűrjük, lecsepegtetjük.
A füstölt szalonnát vékony csíkokra vágjuk, a fokhagymát és a hagymát felaprítjuk. A feta sajtot felkockázzuk.
Egy nagyobb serpenyőben megpirítjuk a szalonnát, majd a hagymát és fokhagymát megdinszteljük, beletesszük az előfőzött kelbimbót. Megszórjuk borssal, és szépen összepirítjuk.
Tálaláskor összeforgatjuk a felkockázott fetával.
Azonnal tálaljuk. Egytálételként, de grill vagy sült húsokhoz köretként is kiváló.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.