A zöldbabot mossuk és tisztítsuk meg, a végeit távolítsuk el. Sós vízben kb.10 perc alatt főzzük félkeményre. Szűrjük le és hagyjuk lecsepegni. Közben a hagymát tisztítsuk meg és vágjuk apróra, a gombát szintén tisztítsuk meg és szeleteljük fel.
A szalonnát vágjuk kisebb, hosszúkás darabokra. A hagymát forró olajban pirítsuk meg, adjuk hozzá a szalonnát, a gombát, majd a keveréket mérsékelt tűzön pároljuk kb. 10 percig.
A paradicsomokat forrázzuk le. Húzzuk le a héjukat, majd vágjuk fel cikkekre a húsukat. Adjuk a kész zöldbabhoz, fedő alatt kissé melegítsük meg, majd keverjük össze a szalonnás, gombás hagymával.
Tálalás előtt szórjuk meg friss petrezselyemzölddel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.