Elkészítés: A zsemléket kis kockákra vágjuk, és forró sütőben megpirítjuk.
A vajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát és a finomra aprított petrezselyemzöldet.
A tojásokat a tejjel és a liszttel csomómentesre keverjük, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a dinsztelt hagymát, majd a zsemlekockákat, és alaposan elkeverjük.
A masszát 2 egyenlő részre osztva, rúd alakúra formálva kiolajozott tepsibe tesszük.
180 C fokon kb. 20-25 percig sütjük, vagy amíg szépen el nem kezd pirulni a teteje.
Szeletelve adjuk bármilyen (szószos) hús mellé köretnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.