Elkészítés: A vékony karikára vágott vöröshagymát az olajon megpirítjuk, a hússal tovább pirítjuk. Megszórjuk liszttel, sóval, borssal, mustárral ízesítjük, ráöntjük az alaplevet, bort. Hozzáadjuk a babérlevelet, kakukkfüvet, borókabogyót, majd sütőbe tesszük lefóliázva, és lassú tűzön addig főzzük, míg a hús megpuhul.
A fóliát levesszük, belerakjuk a felaprított gombát, 10 percig visszatoljuk a sütőbe, majd a zöldborsóval további 5 percig főzzük. (Tálalás előtt a babérlevelet, borókát ki kell venni). Zsemlegombócot kínálok mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.