Elkészítés: A szarvashúst sóval, borssal, vadhús fűszerkeverékkel alaposan bedörzsöljük. Tepsibe helyezzük, 3 dl vörösbort és kevés vizet öntünk alá. A szalonnát, a vöröshagymát és a fokhagymát feldarabolva a húsra helyezzük. Alufóliával lefedve sütőben pároljuk.
A gombamártáshoz a finomra vágott hagymát és fokhagymát megdinszteljük, ráhelyezzük a felszeletelt gombát, lepirítjuk, hozzáadjuk a fűszerpaprikát, majd a vörösborral felengedjük, ízesítjük. A végén barnamártással sűrítjük.
A szarvast felszeleteljük, a gombamártással és burgonykrokettel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.