Elkészítés: A krémhez a tejszínt fölverjük, a mascarponéhez adjuk a porcukorral és a vanília aromával együtt.
A szószhoz a cukrot a vajjal karamellizájuk, beletesszük a kiolvadt szedret és egy feles rumot. Hagyjuk egyet-kettőt rottyanni, majd beletesszük a másik felest is, majd a kukoricakeményítős vizet hozzáadjuk, újra felforraljuk, majd levesszük a tűzről.
A grillázshoz a vajat a cukorral karamellizájuk, fahéjjal ízesítjük, majd belekeverjük a mandulát. Tepsi hátuljára öntjük, megvárjuk, amíg megszilárdul, majd apró darabolra törjük.
A krémet és a gyümölcsszószt poharakba rétegezzük, a tetejét megszórjuk a grillázzsal, majd legalább 2 órára hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.