Piskóta:A tojások sárgáját és a fehérjét külön választjuk.A fehérjét elkezsjük kihabosìtani , közben apránként hozzá adjuk a cukrot.Mikor kemény habbá lesz, belerakjuk a tojások sárgáját és kézi habverővel óvatosan beleforgatjuk, ez után bele szitáljuk a lisztet és a sütőport és azt is óvatosan bele forgatjuk.22 cm torta formában 180 fokon tűprpbáig sütöm, vagy három fele osztom a masszát és egyenként sütöm ki a lapokat.Krém:A fagyasztott szedret hagyom ki olvadni majd botmixerrel le turmixoljuk. Ez után apró jukù szűrőn át nyomkodjuk.Felrakása közepes lángon fönt, mikor bugyog bele rakom a 2 evőkanál cukrot és az 1 evőkanál átszitált keményítőt és sűrűre főzöm. Félre rakom hülni. A vaníliás pudingot a 8 dl tejjel és ízlés szerint cukorral felfőzzük, majd még melegen beleforgatjuk az össze tört cukrot ha kell ízesítjük cukorral és vanília kivonattal. Félre rakjuk hülni. 200 ml ha tejszínt felverünk és apránként bele dolgozzuk a szeder krémet.Mikor a pudigkrém szobahőmérsékletüre hült apránként bele keverjük a gyümölcs masszát és 15 percre a hűtőbe rakjuk kicsit dermedni. Ha le telt az idő abban a torta formában amiben a lapok sültek,elkezdjük rétegezni a sütinket. Lap krém lap krém és végül lap.Be rakjuk a hűtőbe fél napra vagy akár egész éjszakára.Burkoláshoz.A hideg habtejszinhez hozzá adjuk a 200 g mascarpone krémet és a 10dkg porcukrot és kemény habbá verjük.A virágokhoz a szobahőmérsékletü vajat a cukorral kihabosìtjuk és tetszőleges díszítő csőbe töltjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.