Elkészítés: A piskótához 6 db nagyobb, egész tojást kikeverünk 25 dkg kristálycukorral és 6 kanál vízzel. Kb. 5 percig kell keverni robotgéppel, mert magasra fel kell jönnie! Egy másik tálban összekeverünk 25 dkg lisztet, 1 csomag sütőport és kb. 3 púpos kanál kakaót, hogy szép barna legyen. Ezt a száraz részt fakanállal, óvatosan belekeverjük a masszába.
A piskótatésztából 3 kerek lapot sütünk.
A krémhez 7 dl tejben megfőzzük a 3 csomag vaníliás pudingport. 5 dkg margarint hozzáadunk. Amíg kihűl, 3 dl tejszínt habosra keverünk robotgéppel, majd összekeverjük a pudinggal.
Amikor a piskótalapok kihűltek, elkezdjük rétegezni a hozzávalókat: tortalap-krém-tortalap-krém-tortalap. A tetejére a margarinnal elkevert olvasztott csokoládéból öntünk. Pár percet várunk a csokoládé megdermedéséig. A torta oldalát megkenjük krémmel, majd megszórjuk kókuszreszelékkel.
A szív alakú tortát 3 tojásból sütjük, az összeállítása ugyanaz, mint a nagy tortáé. Ha a csoki megdermedt a nagy tortán, a szív alakú tortát a kerek torta tetejére helyezzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.