Elkészítés: A csirkemellfilét alapos mosás után vékonyan felszeletelem, finoman kiverem. Befűszerezem borssal és sóval, majd félrerakom pihenni egy kicsit.
A szezámmagot ízlés szerint megpirítom, ne túlságosan, mert a sütésnél könnyebben leég. A tojást felverem, hozzáadok 2 evőkanál olajat és sót. ( Az olaj hozzákeverésével a panírban is lesz olaj, úgy vettem észre, hogy a hús puhább lesz, és gyorsabban megsül.)
A hússzeleteket lisztbe, tojásba, majd szezámmagba mártom, és az olajban kisütöm. Kis lángon is gyorsan elkészült.
Köretnek a vajban átsütött főtt burgonya nagyon finom volt hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.