Előkészítés: A szilvát kiválogatjuk, megmossuk, kimagozzuk, apróbb darabokra vágjuk, és lemérjük - 1 kilóra van szükségünk. A citromot vastagon meghámozzuk, kifilézzük, azaz a húsát kivágjuk a hártyák közül.
Elkészítés: Nagy lábosban összekeverjük a gyümölcsöket a zselírozó cukorral, felforraljuk, majd a forrástól számított 1 percig rotyogtatjuk, közben állandóan kevergetjük. Belekeverjük a pálinkát, és az előkészített üvegekbe peremig töltjük. Csavaros tetővel lezárjuk, rögtön fejtetőre állítjuk, és kb. 5 percig így hagyjuk. Később hűvös helyen visszafordítva tároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.