A tésztához összekeverjük a lisztet a sütőport és a sót. A tojásokat ketté választjuk, a fehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk az eritritet, a tojások sárgáját, és a joghurtot is, összeforgatjuk, majd kézi habverő segítségével hozzákeverjük a lisztes keveréket.Egy 23 cm átmérőjű piteformát kivajazunk, rizsliszttel megszórjuk majd a masszát beleöntjük, a tetejére rakosgatjuk a negyedekbe vágott szilvát, amiket kissé bele is nyomunk a tésztába..180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük. Langyosan tálaljuk. Ez a pite úgy az igazi, ha remegős, lágy a tésztája! Tehát ne süssük túl!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.