Elkészítés: A szilvát megmossuk, kimagozzuk, félbevágjuk. Kivajazunk egy sütőformát, és a szilvát elosztjuk az alján. A sütőt 200 C-fokra előmelegítjük.
A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd a sárgáját a túróval, a cukorral, a keményítővel és a fahéjjal botmixer segtéségével simára keverjük. A habot óvatosan belekeverjük a túrókrémbe.
A masszát ráterítjük a szilvára, és a sütőben 30 perc alatt megsütjük. Fahéjjal megszórva, forrón és hidegen is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.