Elkészítés: Kicsontozzuk a csirkecombot, és apró darabokra vágjuk. Felvágjuk a hagymát. Wokban felmelegítünk 2 evőkanál olajat, beledobunk egy darabka vajat is. Ha felmelegedett, beletesszük a hagymát, a kanál mézet, a fajéjat és a gyömbért. Ezt pirítjuk egy kicsit, majd a szójaszósz felét is belerakjuk. Hozzáadjuk a csirkehúst, egy kicsit lepirítjuk, majd felöntjük a húslevessel. Mérsékeljük a lángot a wok alatt, és fedővel lefedjük a csirkét. Ha megfőtt a csirke, levesszük a fedőt, és nagyobbra vesszük a lángot, hozzáadjuk a maradék szójaszószt és a fél citrom levét, hogy pikáns legyen. Ha elfőtt a leve, tálalhatjuk. A végén esetleg megszórhatjuk pirított szezámmaggal. Rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.