A csirkéket megmossuk, lecsepegtetjük, tengeri sóval és frissen őrölt borssal bedörzsöljük, majd 220°C-os előmelegített sütőbe tesszük 30 percre bőrével lefelé egy nagy jénaiba letakarva.
Kivesszük a sütőből, megfordítjuk, s kicsit meglocsoljuk zsírjával, majd további 30 percre visszatesszük.
A csirkéket kivesszük a jénaiból és az összeaprított zöldséget megforgatjuk a zsírban, sózzuk, borsozzuk, adunk hozzá tárkonyt és bazsalikomot, ezután a csirkecombokat visszahelyezzük bőrrel felfelé és letakarjuk, további 30 percig sütjük.
A sütőt kikapcsoljuk, a fóliát eltávolítjuk és 5 percig pihentetjük a kikapcsolt sütőben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.