Elkészítés: Már a hozzávalókból is látszik, hogy ízlés szerint variálható.
A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a tárkonyt (intenzív íze és illata van, én fél csomagot szoktam). Most már együtt pirul a hagymánk és a tárkonyunk. Ha megpirultak, hozzáöntjük a tejszínt (nem baj, ha több tejszínt teszünk bele, max több szószunk lesz). Állandó kevergetés közben a már forró tejszínhez hozzáadjuk a felkockázott sajtot (több tejszínhez több sajt kell). Addig kevergetjük, amíg a sajt elolvad. És kész is a mártásunk. Ezt ráöntjük a megfőzött tésztára, összekeverjük, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.