Előkészítés: A húst lemossuk, leszárogatjuk, kis kockára (kb. 0,5x0,5 cm) vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk. A sárgarépát és a burgonyát megtisztítjuk kicsi kockákra vágjuk. A zellerszárat megmossuk, vékonyan felszeleteljük. A karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, megfonnyasztjuk rajta a hagymát, majd rátesszük a húst. Kicsit pirítjuk, majd 1 dl víz hozzáadásával pároljuk. Amikor a hús félig puha (kb. 20 perc után) megsózzuk, beletesszük az apró kockákra vágott tisztított sárgarépát, pótoljuk a vizet, és még 15 percig pároljuk. Rászórjuk a lisztet, jól elkeverjük, felöntjük 2-2,5 l vízzel. Amikor felforrt, beletesszük a szintén kicsi kockákra vágott burgonyát és a vékony szeletekre vágott zellert. Sózzuk, borsozzuk, és beletesszük a tárkonyt is. Amikor félig megpuhult a burgonya, hozzáadjuk a kis rózsákra szedett karfiolt, és készre főzzük.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 75 perc múlva
1 adag: 387 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.