Elkészítés: A hagymát megpucoljuk, és olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk az összetört fokhagymát. A húst csíkokra vágjuk, majd hozzáadjuk a hagymához, és fehéredésig sütjük. Hozzáadjuk a fűszereket, majd felöntjük vízzel. Addig főzzük, míg a hús meg nem puhul. Ha megpuhult, az egészet behabarjuk a liszttel elkevert tejföllel.
A spagettit sós vízben kifőzzük, leszűrjük. Tányérokba szedjük, a tárkonyos ragut elosztjuk a tetején, reszelt sajttal megszórjuk és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.