Elkészítés: 1. A formát kikenjük vastagon vajjal, megszórjuk a kristálycukorral, és a meghámozott, citromozott almacikkekkel kirakjuk. Az almákat a gömbölyű felükkel felfelé helyezzük a tálba.
2. A tálat a tűzhelyre tesszük, és amint barnulni kezd, 180-200 fokos, előmelegített sütőbe tesszük 15 percre.
3. A sütőből kivéve borítsuk be a kinyújtott leveles tésztával, a szélét tűrjük be, szurkáljuk meg villával, és még 15 percig süssük.
4. Ha kész, hirtelen borítsuk ki egy tányérra, és forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.