Előkészítés: A csirkeaprólékot megmossuk. A vöröshagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, vagy lereszeljük.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, megforgatjuk benne a csirkeaprólékot. Megsózzuk, rászórjuk a vöröshagymát, kevés vizet öntünk alá, és lassú tűzön, fedő alatt pároljuk. Közben megtisztítjuk, megmossuk a zöldségeket. A karalábét kockára vágjuk, a répát és a spárgát felkarikázzuk, és a félpuhára főtt aprólékhoz adjuk. Ha a hús és a zöldség is megpuhult, a lisztet elkeverjük a tejföllel, behabarjuk vele a húst, és még egyszer átforraljuk. Citromlével pikánsra ízesítjük, a petrezselyemmel meghintjük. Hosszabb vagy rövidebb lével egyaránt készíthetjük, köretként párolt rizs való mellé.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 331 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.