Előkészítés: A csirkeaprólékot megmossuk. A vöröshagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, vagy lereszeljük.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, megforgatjuk benne a csirkeaprólékot. Megsózzuk, rászórjuk a vöröshagymát, kevés vizet öntünk alá, és lassú tűzön, fedő alatt pároljuk. Közben megtisztítjuk, megmossuk a zöldségeket. A karalábét kockára vágjuk, a répát és a spárgát felkarikázzuk, és a félpuhára főtt aprólékhoz adjuk. Ha a hús és a zöldség is megpuhult, a lisztet elkeverjük a tejföllel, behabarjuk vele a húst, és még egyszer átforraljuk. Citromlével pikánsra ízesítjük, a petrezselyemmel meghintjük. Hosszabb vagy rövidebb lével egyaránt készíthetjük, köretként párolt rizs való mellé.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 331 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.