Elkészítés: A pulykamellet felszeleteljük, majd kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, kakkukfűvel bedörzsöljük.
A zöldségeket apró kockákra vágjuk, összekeverjük a tojással és a finomra vágott petrezselyemmel, kicsit megsózzuk, majd a masszát a hússzeletekre kenjük. Ezután feltekerjük és megtűzzük.
A tekercseket olajon, pici apróra vágott vöröshagymával együtt átsütjük, majd kivesszük, megkenjük piros arannyal, és kevés vízben, fedő alatt puhára pároljuk. Párolt rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.