Elkészítés: 1. A nyersen meghámozott burgonyát vékony karikákra vágjuk, és kikent közepes tepsibe vagy egy lapos tűzálló tálba terítjük. (Én szép lépcsőzetesen szoktam elrendezni, úgy nagyon gusztusos.) Megsózzuk, borsozzuk. Annyi tejet öntünk rá, hogy ellepje, majd a tetejére locsoljuk a tejfölt, és megpróbáljuk szépen eloszlatni rajta. Előmelegített sütőben, 180 °C-on 40 percig sütjük. (Letakarni nem kell.)
2. A halfiléket sózzuk, borsozzuk, majd a félig megsült burgonya tetejére tesszük. Tovább sütjük. Amikor a hal is majdnem teljesen kész, és a tej is elpárolgott, megszórjuk reszelt sajttal, és visszatoljuk a sütőbe, hogy a sajt szépen rápiruljon.
3. Nagyobb kockákra szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.