Elkészítés: A mell bőre nem kell. A húst kissé kiverjük :). Só, bors, szerecsendió, kakukkfű, rá egy babérlevél, és egy csipetnyi zúzott fokhagyma. Feltekerjük, megtűzzük, hagyjuk egy picit pihenni (15 perc - 1 nap). A felkockázott hagymát a vajon megfonnyasztjuk, gyorsan megpirítjuk benne a hústekercseket. Aláöntjük a tejet, lefedve kb. fél óráig lassú tűzön pároljuk. A tej ezalatt szinte eltűnik, aranybarna mártás marad a fedő alatt (vagy, ha nem figyelsz, égett, ehetetlen, keserű szósz :).
A tálalás fontos: a hústűket célszerű eltávolítani :), a húst ferdén felszeletelni, a babérleveleket kidobni, eredeti formára igazítani, a pecsenyelével bevonva tálalni.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.