Elkészítés: A rizst egy tűzálló tálba öntjük, cukrozzuk, ráöntünk 1 liter tejet, és sütőben készre sütjük. (Ízesíthetjük fahéjjal is, ha akarjuk, vagy vaníliával). Akkor van kész, ha a teteje elkezd barnulni.
Ezután a pudingport kikeverjük fél liter tejjel (ill. ha a rizs nem szívta be az összes tejet, akkor annyival kevesebbel, mint amennyi a tejberizs alatt van), majd hozzákeverjük a tejberizst, ízlés szerint cukrozzuk is, és a szokásos módon, mintha pudingot készítenénk, felfőzzük. Ezután már csak tálakba kell tölteni, és várni, hogy kihűljön.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.