Elkészítés: A karajszeleteket gyengéden megveregetjük. Keresünk egy zárható fedelű edényt, a tejfölt beleöntjük, és elrejtjük benne a hússzeleteket. Bedugjuk a hűtő legtávolabbi zugába, és 1 napig ottfelejtjük. Mivel ez eléggé hosszú idő, nyugodtan főzzünk valamit.
Másnap rejtekéből elővesszük, letörölgetjük, és kedvenc teflonunkban a forró vajon oldalanként 3 perc alatt megsütjük. Előmelegített tálon lefedve melegen tartjuk.
A pecsenyeléhez keverjük a lisztet, rövid ideig habzani hagyjuk. Folyamatos keverés közben hozzáadjuk a pácoláshoz használt tejfölt, mintegy 10 perc alatt mártássá főzzük. Ízesítjük a citromlével, cukorral, sóval, borssal.
Tálaljuk étkünket előmelegített tányéron, sós burgonyával körítve, mártásával nyakonöntve. Egy szép traminit is bontsunk fel hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.