Elkészítés: A margarinon elkezdjük megpirítani a felkockázott csirkemell filét. Teszünk hozzá 2 gerezd összetört fokhagymát. Hozzáadjuk a felkarikázott paprikát és a meghámozott, apróra vágott (esetleg összeturmixolt) paradicsomot , fűszerezzük (só, bors, pirospaprika) és tovább főzzük. Ha a hús már majdnem megfőtt, beletesszük a tejfölt, a liszttel egy picit sűrítjük és készre főzzük az egészet.
Köretnek barnarizst ajánlok.
Személyes hozzáfűzés: Az íze a tejfölös csirkepaprikás és a lecsós csirke között van valahol. Lehet, hogy kicsit merész és furcsa, de aki mer, az finomat nyel. :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.