Elkészítés: A sütőt 200 fokra előmelegítem. A húsokat besózom. Egy jénai tál aljára lerétegezem a hús felét, egyenletesen rádobálom a zöldségek felét.
A tejfölt alaposan elkeverem a pirospaprikával, a borssal, az olajjal és a liszttel. Ennek a felét a húsok és zöldségek tetejére teszem, majd ugyanezt a rétegezést elvégzem újra. Végül aláöntök fél deci vizet, rátaszem a jénai tál fedelét, és mehet a sütőbe kb. 1 órára.
Szerintem árpagyöngy illik hozzá, de most krumplival ettük. A legjobb benne, hogy a szaftja hidegen (vagy akár melegen is) pirítósra kenhető, így másnapra is jut egy isteni tízórai vagy gyors ebéd. Esetleg akkor is, amikor a hús már rég elfogyott.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.